HomeNieuwsFit en Vitaalmarkt tijdens Ozaan ontmoet Ozaan

Fit en Vitaalmarkt tijdens Ozaan ontmoet Ozaan

Zaterdag 14 september vindt voor het derde jaar op rij Ozaan ontmoet Ozaan plaats: markt waar Oostzaners kennis kunnen maken met de verschillende verenigingen en stichtingen die het dorp rijk is. Nieuw dit jaar is de Fit en Vitaalmarkt.

Om 13:00 uur trapt het evenement af op het plein voor de kerk & binnen in de Kunstgreep en staan alle vrijwilligers klaar om hun passie met de bezoekers te delen. Wethouder Eelco Taams zal namens de gemeente een woordje spreken. De diverse muziekverenigingen en Bel Canto zorgen tussendoor voor een vrolijke noot en voor de kinderen zal tevens een plek zijn voor vermaak. 

Fit- en Vitaalmarkt 
Nieuw dit jaar is de Fit- en Vitaalmarkt. Het is belangrijk om gezond en fit te blijven. Dit kan door een gezonde leefstijl aan te nemen en te behouden. Gemeente Oostzaan, Team Sportservice en WelzijnWonenPlus willen Oostzaners ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Daarom presenteren lokale sport en gezondheid aanbieders hun aanbod. Denk hierbij aan de Fysio De Kolk, de Brijder en leefstijlcoach Heul Gezond. De bezoekers kunnen vrijwillig kiezen om hun fitheid te testen. Er zijn Testen m.b.t. balans, kracht, uithoudingsvermogen, BMI of vetpercentage om zo een compleet beeld van de eigen fitheid te krijgen. Ook Valpreventie van Fysio De Kolk informeert over hun nieuwe cursus In Balans. 

Waar en wanneer? 
Ozaan ontmoet Ozaan vindt plaats op zaterdag 14 september van 13.00 tot 16.00 uur in en om de Kunstgreep: Kerkbuurt 4, Oostzaan.  

Vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen is tussen 13:00-16:00 uur welkom om langs te komen.