HomeNieuwsBewegen tijdens de Week tegen Eenzaamheid!

Bewegen tijdens de Week tegen Eenzaamheid!

Wat een geweldige en actieve middag was het gisteren in Vianen! Tijdens de Week tegen Eenzaamheid brachten Britt en Kim iedereen letterlijk én figuurlijk in beweging. Met een enthousiast kennismakingsspel en een vrolijke dans door hoepels werd de hele groep op een leuke manier samengebracht.

Samen in beweging

Samen tegen eenzaamheid, samen in beweging! De middag stond in het teken van verbinding en gezelligheid, en dat was te merken: deelnemers gingen vol energie naar huis en voelden zich echt onderdeel van de groep. Deze middag bewees weer hoe belangrijk het is om samen te komen en actief bezig te zijn. Samen sporten en bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je sociale contacten.

Week tegen Eenzaamheid

Elk jaar worden er honderden activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen georganiseerd. Dat is de Week tegen Eenzaamheid. Verbinding staat centraal. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het organiseren of bezoeken van een activiteit. Of door gewoon iets met iemand in je omgeving te doen.