HomeNieuwsWethouder Sport opende nieuwste Leefstijlloket

Wethouder Sport opende nieuwste Leefstijlloket

Op donderdag 29 augustus opende de wethouder Sport, Jacqueline Kalk, het nieuwste Leefstijlloket in wijkcentrum De Kruisdam. Het Leefstijlloket in Wijkcentrum De Kruisdam is – na de opening van eerdere loketten in Zuid, Oost en Noordoost – het vierde Leefstijlloket van Hilversum. De Leefstijlloketten zijn gratis toegankelijk voor alle volwassen inwoners van Hilversum met vragen over een gezonde(re) leefstijl en bewegen. 

Het was een geslaagde bijeenkomst met zo’n 20 genodigden, waaronder vertegenwoordigers van de GGD, RHOGO, Versa Welzijn en lokale sportaanbieders. Wethouder Jacqueline Kalk was aanwezig en gaf een inspirerend interview met Yvonne. Tijdens de bijeenkomst hebben we meer toegelicht over de werkwijze van het Leefstijlloket en hoe inwoners hier terecht kunnen voor advies en ondersteuning.

De aanwezigen waren verrast dat er al 80 adviesgesprekken zijn gevoerd en dat veel inwoners zich hebben gemeld voor een valrisicotest. Samen hebben we het nieuwe loket in De Kruisdam officieel geopend met het uitrollen van de banner. De sfeer was geweldig, de gezonde hapjes vielen goed in de smaak en de gesprekken over de rol van het Leefstijlloket in onze gemeenschap waren positief.

Hoewel we de aanwezigheid van huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten hebben gemist, kijken we terug op een zeer geslaagde opening. We gaan vol energie verder met het versterken van ons netwerk en het ondersteunen van inwoners op weg naar een gezondere leefstijl!

Nieuwsgierig naar wat het Leefstijlloket voor jou kan betekenen? Kom langs in De Kruisdam en ontdek het zelf!

Kom naar het Leefstijlloket

Meer informatie

Heb je vragen over het Leefstijlloket of over het aanmelden? Neem contact op met Florien Heijne, buurtsportcoach Leefstijl & Valpreventie van Team Sportservice, via 

fh*****@te**************.nl











 of 06 23 65 60 17.