HomeNieuwsTerugblik: Wandelspeurtocht in Hilversum

Terugblik: Wandelspeurtocht in Hilversum

Op woensdagmiddag 15 mei om 15.30 uur verzamelden kinderen, buurtbewoners, medewerkers van Bink Kinderopvang en Team Sportservice zich vol enthousiasme bij de Buitenschoolse Opvang Doedok. Dit was het startpunt van een avontuurlijke wandelspeurtocht door Hilversum-Zuid.

Speurtocht door Hilversum

Onder begeleiding van ouders en medewerkers begonnen we aan de route. De speurtocht leidde ons langs bijzondere plekken en bezienswaardigheden in de wijk. Onderweg waren er diverse vragen en opdrachten die zorgden voor een leuke en leerzame ervaring. Iedereen genoot zichtbaar van de mooie omgeving en de uitdagende activiteiten. Bij de Bink-locatie aan het Rembrandplein wachtte Natasja Netten, JOGG-regisseur, ons op. Zij voorzag alle deelnemers van verfrissend water en gezonde snacks, wat een welkome pauze bood tijdens de tocht.

Wandelen voor iedereen

De route van 2 kilometer, die ongeveer een uur in beslag nam, kon op elk gewenst moment en punt worden gestart, wat het flexibel en toegankelijk maakte voor iedereen. Het was een perfecte manier om de wijk beter te leren kennen en samen actief bezig te zijn.

Deze middag was een groot succes. De combinatie van beweging, plezier en educatie zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Wil je meer weten over de wandelspeurtocht? Neem dan contact op met Ellen Steusel, buurtsportcoach Wandelen, via

es******@te**************.nl











.

Nog eens speuren?

Alle inwoners, jong als oud, zijn uitgenodigd om deel te nemen. Download de speurtocht via www.binkkinderopvang.nl/speurtocht of haal hem op bij een van onze leefstijlloketten.